✰ tragedi ✰
written on Saturday, September 10, 2011 @4:48 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

lah sgt , okay since harini my first time balik kl sorang sorang , ada bberapa bende yg aku rasa mcm nk complain dan rse mcm nk marah je bile pike balik. && harini balik KL terasa jauh sbb , khairol fadzli tak dpt temankn. dala hp die off sbb takde betri , syg you mmg suit ! =.=

here we go

  1. bas mara liner lambat setengah jam , penat aku menapak kt depan uitm , puas kene hon dgn lori hantu , puas kene suit dengan jejaka indon mane tah
  2. saya amat tidak setuju dengan kegiatan 'MAIN DUDUK TAK IKUT NUM TIKET' wthek? ape jadah ada num tiket klu taknak ikut n main dduk sesuke hati. next time , sile sound org yg dduk di tempat anda sbb , you have the RIGHTS. human rights. 
  3. lelaki tak boleh naik coach wanita , ape kejadahnye lah perempuan yang bawak laki dia masuk coach wanita ni. adakah kedua dua orang terbabit tidak faham bahasa melayu dan bahasa inggeris? atau mereka mmg gila? dala masa tu sempit and perempuan ramai2.
tolong lah , guna akal. 

p/s - emo sekejap
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !