✰ yaya terbang ✰
written on Monday, September 12, 2011 @4:18 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3


semalam i was home at about 3 pm. and then as i reached home , i had to tolong ayah kemas angkat meje angakt kerusi bagai untuk prepare for a kenduri doa selamat untuk yaya mlm tu. the kenduri went well , everyone was there , pakngah's family , ucu , alang's family as well as yaya's boyfrriend and his family.
so malam tu dah k.o gile baby sbb macam penatnyeeeeeeeee tak dpt rehattttttttttttttttt
but still , hari isnin ada test so dekat klia , terpaksa baca management =.=

masa telah tiba , esoknyaaaa...


ini yaya and her boyf , izat. 
i cant imagine ape perasaan mereka time tu. 



ini dalam kerete otw to rumah mazuin sbb dah dekat ngn klia
even muka yaya mmg buruk mcm angry bird , but i still like these pic
so much



and so i cried , everybody cried except mak , mak mmg sentiasa tabah , and mazuin sbb die mcm xde perasaan sgt mse tu haha
yg kanan tu gamba before berangkat dr rumah


ini dia , kakak saya , yaya
dia sekarang dekat india , blaja medic
die nk jd doctor
me and my family especially my mum and my daddy sgt sgt proud of her
i cant even replay the video i recorded last night because i will cry
i showed my roommates the video
and terus tutup muka , sedih betul
padahal dia pegi blaja je pun , haha emosional transnasional jebat kasturi mara liner metrobus betul
okay maybe i was thinking that , i couldnt see her for a very long time
and dengan dia , extra rapat , so mcm 
T.T

tgk da ternanges da 
 haha siotttttttttt



okay , meh sini nak admit

being the youngest person in the family is very hard , sumpah

i had to say byebye dekat evryone
i had to let go of everyone
sebaik skrg dekat kampus , klu dekat rumah , lagi terasa

 nanti balik rumah, yaya xde kt rumah
nnt sape nk makan dgn cah
sape nak manje2 dgn cah
klu makan sape nk amikkan nasi dan lauk , sbb air cah yg buatkan
nk tido dgn sape
klu yaya dekat samura dulu , nk main tulis2 atas kertas ckp byebye kt sape pastu nk tampal dekat pintu la dinding la smpai penuh da bilik kte
nnt nk buat video bertige dgn ira cne , masing2 kene buat bunyi lain2 and ada pergerakan tsendiri
sape nk bergurau and kenekan ira
sape nk sendawa mcm badak lepas mkn
sape nk berdengkur kuat gila babi kt sebelah cah mlm2
sape nk tgk quarantine berkali2 kt wayang , lepastu naik lif da mcm act dlm quarantine tu 
and byk lg

bile pike balik , mcm mcm lg x sempat buat
tp takpelah , tggu dia balik lagi tahun depan 
okay tahun depan, kot
T.T

k dah
bye yaya , jage diri kat sana
belaja pandai2
*loveyoutoo*



➾ 3 thoughts || dear stalkers ,shout here !