✰ at last ✰
written on Saturday, October 22, 2011 @11:48 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3


tetibe terasa rajin nak approve some of the request 
tahniah , 40 friend request yang mempunyai mutul friends lebih dr sepuluh telah di approve !
hehe , 
kpd baki yg slebihnya , sorry
tunggu la bile ade mood , approve byk byk bukannye tegur ke ape ke
mcm xde function pun kwn ramai2 ni.
 err habis knp approve?
entala , haha 
konon2 je mcm ramai kawan kot. 
layan ahhhhhh~


p/s- saya rasa lebih secure bile letak gmba berdua dgn my darling sbb kurang org kacau kt im dan kurang org mintak bb pin. credits to my baby , yeay ! <3
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !