✰ birth-date ✰
written on Thursday, October 20, 2011 @10:33 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

okay , harini birthday dia , 20 oct
so kami keluar ke sunway pyramid utk celebrate , 
pagi tadi aku bgn agak lmbt , yelah sbb tdo lmbt gile mlm sblumnye ,

so , smpai ktm subang jaya pun lmbt , tgk2 dia dah bdiri tercegat kt situ tggu aku
sgt comel , lalu aku pun berlari ayam dan sergah dia dari blakang
masa tu , ohmygoodybag , tak terkata , hanya mampu senyum smpai telinga , smpai la naik bas mini
senyummmmmmmmmmmmmmmmm je , tak ckp byk
sbb rindu sgt :(




tadaaaa , ni dia syg sy , rambut dah pendek , sy paksa potong ! haha
kemudian , sampai lah sunway pyramid , mula sampai kami pun terus menuju ke kenny rogers roasters
kat situ ,semuanya bermula , hehehe


spt biasa , aku mmg kaki record2 ni 
so aku pun mula record video dan nyanyikan dia lagu birthday , kemudian sesi pemberian hadiah
dlm kotak comel tu , ada wallet levis , baju great britain , dan satu kad handmade
last2 , kad handmade tu blakang skali ada tulis something , agak mcm poem la jgk
ayat last tu , menusuk jiwe skit , which is
'now take my hand and ask again'
lalu dia pun tny lagi , stelah berkali kali tny dan buat relationship request kt fb selama hampir 3 bulan
'will you be mine? '
yesssss syg yes. okay kite dah official skrg. yeay !
situasi dia masa tu , pergh. habuk habuk. 
ada full video masa kami declare , tapi takpelah , maleh nk share everything , private skett 
hehe

ok kepada yang dah menyampah , ahli keluarga , kawan kawan , atau anonymous th mana2 , dah jgn baca


next , dia pegi tuka baju yg aku bru bg td , supaye same dgn ape aku pakai
kire mcm baju couple la. hehek. 
then boleh pulak dia buat gimik ckp , 'youuuu tak muattttttt'
masa tu aku punyelah panic , pike nk beli baju baru je dah -.-
tp ttbe tggu2 die depan toilet , dia klua , pakai baju tu. fit. mmg size dia. sgt handsome :')


kemudian , tggu nk masuk wayang , kami main token , aku menang lumbe krete ! yeay!

kemudian , kami pegi tgk wayang cerita real steel , best , robot2 bagai



kemudian kami main ice skating. best gila ! awal2 tu mcm hapeeeeee je , tp dah 3 4 round , dah best
ni gamba kami , tak dpt gmba berdua , mahal sgt , dan xde sape nk amik dan mcm xsempat 
sbb kte main pkol 4 dan klua pkol 6 , tp berbaloi je la sbb bukan akan dtg sini lg pun buat masa yg lama

tp nk buat mcm mana , masa tu dah pkol 6 lebih , so tpakse pulang , wlaupun sgt sgt tak puas 
memandangkn rumah aku mmg jauh dr sunway ni , so better balik jela kn


then , paling touching masa kt ktm stesen subang jaya tu , dia platform 1 , aku platform 2
sgt sedih okay , seriously , dpt tgk je jauh2 depan2 seberang sana
then tbe2 die bgn , jalan , and cross jambatan , utk ke platform 2 , dduk ngn aku
yeah aku tawu dia sgt sweet mse tu , tp ape die buat tu buatkn lagi susah utk ckp bye :(
then tren dia smpai dulu , byebye die dlm tren je :(
dah pegi , sebulan x dpt jumpa , kfineeeeeee
sepanjang perjalanan pulang aku ke segambut , kami otp , mentang2 krdt free 


okay tgk ni , baju kami sama. comelnyaaaaaaaaaaaa  
: DD



ni masa tunggu ktm , lepas dia naik jmbatan pegi platform 1 utk teman aku jap ,
masa ni basah , hujan lebat gila masa nk tggu bas kt sunway td
err , basah busuk , lekit , tapi kami steady lagi masa ni
hehe

so overall , harini , officially dia boyfriend sy !

thanks tggu i 3 4 bulan 
thanks saba , setia dan tahan dgn i
even kte blum cpl , mcm2 jadi , byk betul masalah dugaan ombak badai ape sume
tp alhamdulillah , we did get thru semua tu
xoxo :)

p/s- saya dah tahu jalan pegi balik ke sunway , siape nk info lebih , pm me k. hehe

p/s2 - happy birthday dear hero , semoga panjang umur, murah rezki , dpt DL , blaja pandai2 , jaga diri and iloveyou :)


➾ 4 thoughts || dear stalkers ,shout here !