✰ cerita genting ✰
written on Wednesday, October 12, 2011 @1:37 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

ok sebelum semua org nk tanya pasal genting , meh aku cite dgn lanjutnya

kalau korg nak g genting , senang dan murah dgn pakej yg disediakan oleh syarikat go genting. stepnye mcm ni


  1. beli tiket bberapa hari sebelum nak ke genting ye , nnt tkde tiket
  2. amik pakej RM47 - bas pegi balik , cable car pegi balik , main outdoor (roller coaster dll)
  3. beli tiket dkt kl sentral tu , kat bawah tu tmpt byk2 bas or tmpt otw nk g monorel tukn , kt tmpt bas bawah yg ramai org tu , belah kanan hujung sali ada booth go genting
  4. masa beli ckp kt org tu pilih timing nak pergi dan balik , byk bas , sejam sekali or even stengah jam sekali
  5. be on time , haritu kteorg tertinggal bas dari genting nk ke sini , naseb bas kemudiannye ada kosong , so free seat je
  6. tiket outdoor tu ada bberape bnd yg kalau nk main kene baya extra such as flying coaster , bnd tu mcm roller coaster tp kite dlm keadaan berbaring dan terbang ala ala superman , sumpah best ! yg kene baya lain pulak mcm space shot , or lebih familiar dgn solero? bnd yg naik tinggi gile lepastu lepaskn korg bagi kecut perut kan
  7. indoor spt token kene baya lain , snow world jgk baya lain
  8. makan mahal kt sane , so better beli dr sini or makan puas kt rumah before pegi
  9. sejuk gile , kabus tebal ikut cuace skrg ni , so bawah baju sejuk , jgn gelak la klu org g genting da mcm g lua ngare , sbb mmg seriously sejuk , kabus tebal xnmpk hotel first world lgsg
  10. klu tak tawu lg , boleh tny org , mulut kn ade , adventure la sikit klu x tawu dan bru first time nk travel ni !
  11. http://www.gogenting.com.my/en/express/klsentral.htm


goodluck and have fun ! :D
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !