✰ fash' spy ✰
written on Friday, October 28, 2011 @1:16 AM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

okay , i made a deal with cik farah nur diyana , nak beli varsity jacket kt dia , 
the price is quite reasonable klu nk dibandingkn dengan harga dkt topshop tu (biaselah topshop)
ada sesiapa yg berminat klik sini okay , ni page dia kt fb , add ok guys ?

fash' spy

jacket yg aku nak nye yg ni haa , quite nice
color dia pun cantik
rolling stone inspired
betul dia ckp , klu order yg mcm aku nk cr kt forever 21 tu , dah byk gile org pakai
common sgt pun xnk la kn
hehe 
okay esok nk pegi maybank nk bank in !



selain tu , fash spy ni ada jugak jual kasut , beg , dress , tops and segala bagai lah yg lawa2
harga pun okay ! 




till then , xoxo

➾ 1 thoughts || dear stalkers ,shout here !