✰ the johorians were here ! ✰
written on Wednesday, October 12, 2011 @2:00 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

okay zati mida dan qis telah pun selamat smpai ke rumah ku , mereka lah rommate sy yg paling rock sekali !

day 1
sampai tbs , naik ktm dan balik rumah , sebelum balik tu singgah kl sentral beli tiket genting , malam tu pegi tgk wayang kt brem mall je , tgk cerite the musketeers. bapak hensem bhai !

day 2

pagi pagi terbangun lmbt , naseb buah hati yg tido kt bawah bilik ayah tu tlg kejutkn, pegi rumah intan makan nasi minyak die masak , sedapnya aummmm , and then g jalan tar dorg shopping tudung , jumpe qis kt sogo dgn 'abg' dia. and then pegi low yat dan ts. tbe tbe usha bb dpt harga panas , aku pun terus call mak ckp nk beli bb , mak bg greenlight , so tadaaaaa aku da ada bb ! mlm tu qis balik sali , tido rumah sbb esok nk g genting same2 ,

day 3 ; finally!

gentingggggggggggg !


kf bagi sy pakai sweater die , hehe


ini pratha , ada kt atas kt area roller coaster , mahal , RM7.50
sandwich biasa dah RM6.50 , biasela tuu


one world hotel , cantik kan


beli pratha, thanks syg blanje i hehe


naik gajah pusing2 , tah pape tah haha


dkt kedai jual coklet , comel deco die, mcm dlm cite charlie and the choc factory


kpop sgt kan hahah


birthday girl * my fav pic sbb my baby nmpk sgt comel dan happy


sebelum masuk theme park


happy kan muka


my baby


semua org g genting mst amik gmba kt sini knnnn


dinosaurlanddddddddddd *rawrr*




sebenanye mcm byk lagi tak main , sbb tak sempat dan xnk balik malam , 
tp still best , sbb sane sejuk gile , dan yg paling best flying coaster , hehehe

and then lepas balik genting , semua k.o dlm bas ke kl sentral , penat bhai 
and then buah hati saya dan bberapa budak shah alam pun balik , 

bye bye syg ! :(
jumpa next sem! 

FAV PIC OF THE DAY :


*MUCH LOVE*


day 4
mereka balik , hanta g tbs , bye bye zati , mida , qis. thanks sudi dtg ruma aku dan jalan2 sume. next time aku g berkampung kt ruma korg lak k. next stop , MERSING ! :)





p/s - HAPPY BIRTHDAY DEAR IZATI , SEMOGA PANJANG UMUR DAN MURAH REZKI , BIRTHDAY YG KE 18 KAU KAT GENTING , KERLASSS GITU. HEHE ! SYG KAU .
XOXO 
➾ 1 thoughts || dear stalkers ,shout here !