✰ kene tag by cik feyra gorgeous :) ✰
written on Sunday, October 30, 2011 @6:50 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

okay , ni first time kene tagged , but i will try to answer the questions given , here are the rules kepada sesiapa yang saya tag kejap lagi , hehe



the rules
  1. post this rules
  2. write 11 things about yourself
  3. answer the question the tagger set for you
  4. create 11 new questions for the people who you tagged to answer
  5. choose 11 blogger to tag and link them on the post
  6. NO TAG BACK ! :)



11 things you have to know about me

1 - im a sleepy head , i sleep at 4 am almost everyday and i wakes up at 3 pm , 4 pm top

2 - i love chocolate indulgence so much , i could even finish the whole massive cake by my own

3 - i'm a tough girl , i cried a lot , but i can move on easily especially when im handling breakup thingy (i dont think its worth crying over a guy tht does not want me anymore )

4 - i was a model , i used to like it , but now not anymore , too bz with my studies

5 - when my heart is broken , i usually listen to hardcores or any music that fits headbanging , usually by mcr or linkin park

6 - i was born on 1994 , but i end up being in a university at the age of 17 , my batch suppose to face SPM this year , haha ! i was born at 12.30 am so i started schooling early as the 1993's

7 - i love shopping so much , i cant stand being in a shopping mall without any extra money

8 - i love beaches , be-u-ti-fool

9 - i like pink and purple , and i dont feel like a fake loving those colors , im being me

10 - i have so many frens , most of them are not fake (i hope)

11 - when im into someone , im damn serious about it , i dont play games that links with love


the answers to fey's questions

1 - in friendship , tengok hati tak kisah la dia buruk mcm mana pun , kawan gelak sama senang cari , kawan susah sama boleh kire - my boyf said tht too

2 - i hate backstabbers and talk shit about others , in other word , kutuk mengutuk bukan amalan mulia , tak puas hati face to face la bro ! hehe

3 - mmg my boyfriend  ada ramai kawan perempuan , tapi dah status kt facebook pun stated he's in a relationship with me , means ada batas la. klu dah over the limit , let say , klu ada girl posted kt wall my baby tegur dia mcm ' hye sayang , how are you , jum klua harini ' i will like that post , and serahkn everything kt my boyfriend , klu dia layan tht girl , i wont layan him for about a week top , but kalau kawan lama dia ckp mcm "weyy khairol , pe cer skrg , lepak jum' , i will like the post tu , tapi i'll let him go lepak with her sbb kawan lama , and i shouldnt be too jealous , sbb i trust him , and thats all. sama jugak , sometimes kita pun rasa mcm nk lepak dgn our guy friends kn. cume kene tawu batas la , (amekkk , panjang jawapanku)

4 - makeup? kadang kadang bila rajin , tapi tak selalu dah , sbb malas nk cuci , lgpun nnt muka senang kne jerawat jeragat , clogged pores and lain lain -.-

5 - ciri2 utk future husband? nyanyi utk kita every nite , boleh jadi imam kte nanti , protective , penyabar , memahami , loving caring , tinggi ,bdn tough , responsible , berani , pandai main violin , dll (mcm semua ada dkt KF je , hehe)

6 - lagi 8 thun boleh kawen dah kot , 25

7 - kecik2 kite pikir nak jadi doc , cikgu , bla bla bla , tp skrg otw nk jadi lawyer , (doakan kite)

8 - keistimewaan diri sendiri yg takde org boleh buat? errrrrrr , rasa mcm xde je. hehe. kte tak perfect lah , tak tahulah. erm maybe , maintain body figure? sbb klu naik berat bdn pun takde nmpk gemuk sgt ,eheh.

9 - dah follow blog fey dah , sbb blog fey comel dan suka entri fey , and sbb fey comel !

10 - puas la jgk dgn soalan fey semue , tuh ada smpai dah panjang sgt jwbnye. hehehe

11 - lama gilaaa nk jawab semua ni and nk post entri ni , sejam jgk ah( kot) haha


11 soalan utk yg di tag

1 - apa pendapat korang pasal cah hashim , first impression dan stelah kenal beliau. hehehe

2 - bende paling teruk dan jahat korang penah buat seumur hidup

3 - bende paling sedih , menangis mcm kasim selamat

4 - orang kata , 'budak kl , free hair , semua teruk ' apa pandangan korang. * no offence * sbb kita byk kali berhadapan dgn statement mcm ni depan mata dan di fb dan di twitter. asal budak kl dan free hair je , mesti teruk ke? not fair , and im offended !

5 - have you ever cheated on your bf/gf. kantoi tak? uu very badddd

6 - nak honeymoon nanti nk g mana? kenapa

7 -  apa yg korang buat utk release tension 


8 - apa yg korang paling tak suka dengan sifat seseorang tu , smpai rasa mcm nk bunuh dia in your imagination ke , gelikan perut dia ke , tiup telinge die ke. hahah


9 - klu dapat duit 1 juta , ape bende paling first nk buat. jujo !


10 - camera dan phone, mana lagi best? jenis apa yg best? kenapa?


11 - korang rasa , best ke klu jadi popular? nak ke jd famous? seriously? 




insan terpilih yg di tag


izati !
alia balqis !
manes !
khabibah !
mira !
laila !
shahirah !
ucop !
rusydi !
diyana !
emi !



jawab yeeeeeeeeeee ! :)

p/s - kepada sesiapa yg tak di tag tapi rasa mcm nk jawab pun boleh , komen kt sini yeee ! hehe , nk gak tawu jawapan korg !


#khairolfadzli
#intansyafira
#farrisyafadzil
#amerfarhan
#anisnabila
#thilip
#amirisa
#ayu




dll


sile sile :)

➾ 8 thoughts || dear stalkers ,shout here !