✰ orang kampung ✰
written on Sunday, October 2, 2011 @10:54 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

hye assalamualaikum ,

i am back in kuala lumpur , setelah berzaman rasanya dekat melaka yang panas kering tu lalu menyebabkan muke dah hitam mcm bontot kuali , nk buat mcm mana , dh kulit aku mmg tak tahan panas , biaselah kulit org kl dgn kulit org melaka lain sgt kot. fineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

im in a middle of an examination , a very big one , my last paper is on 9th of oct which is this sunday , tadi ada paper politic , sgt sgt ketara disitu , otak diperah perah mcm nk keluarkn jus yg tak berapa nk keluar , menitik nitik je. tp alhamdulillah , i can answer the paper xdela dgn jayenye , tp bole laaaaaaaaa. setakat ni dah 5 paper berlalu, tak saba nk habiskan csc , which is my last paper , multimedia. mmg agak mencabar. T.T

since cuti study week , we hve been study-date everyday , i mean we see each other everyday , pagi petang siang malam , maklumlah , tempat belaja pun sama , uitm ni pun bukan besa sgt , port biasa kami lepas paper ialah di jebat dan malam2 di temenggung menikmati burger special , roti bakar dan air 4 5 gelas. it works , the study-date works. kitorang buat mcm salah sorang ceritaaaaa dan suruh the other one cerita balik ape yg diceritakan tadi. haaa faham tak. hehe dan care tu berkesan , boleh membuatkan buah hati saya hafal fakta fakta busuk dlm buku tu. blaja makan blaja makan , tulah prinsip kami di uitm ni. klu dah bosan , klua lah g mekdi , g kfc , dan sekutu dgnnye, kami bukan org kaye , cume kami ada duit pt yg berlebihan dan rasa nk habiskn duit tu dengan makannnnnn , ehehheh , saya sayang lemak saya !

finally , bila dah smpai rumah , terasa sgt sgt sgt sgt heaven ye. nmpk x permainan die , permainan die mcm buat kita taknak balik melaka dah , tp sikit je lagi aku dah nk start cuti sem dimana sebenarnye kawan kawan uitm yg lain dah start cuti aku je belum. amat mengecewakn. fine


btw duit pt aku dh masuk , mula lah plan nk boros ,
tp these are the things yg aku target utk spend my pt

  1. blackberry curve yg murah tu , senang nk bbm dgn semua orang sbb dah plan nk pakai bb dgn zati , kecik dan juga buah hati , bbm free bhai !
  2. kasut vincci yg pointed flats bertali tu
  3. beg tarik bersaiz sederhane , senang aku nk ulang alik melaka kl masa part 2 nnt. ceh part 2!
  4. belum terfikir lg nk beli ape , nnt ah cite :)

haaa lg satu nk cite , td masa i was on my way back home dengan ayah mak and ira , kami singgah di sebuah rnr ni , makan. and then ttbe my dad asked , knp dgn tangan cah tu , tgk tu tlinge cah , mak pulak tny , knp muka kau merah semacam ni , bile diperhatikan , rupenye badan aku penuh dgn merah2 mcm gatal2 , tp tak gatal pun , mcm pecah dalam. tlinge aku pulak punye la merah mcm hape je. scary kn? mak siap ckp nk bawak g jumpe doc lg. aku pun mula buat conclusion , mungkin habuk? sbb aku allergic habuk tu, dlu masa skolah penah allergic bnd tu , habis gatal2 kt tgn , menangis2 suruh khabibah letak ubat mse dlm kelas , and then assumption kedue , panas? ding ding ding , maybe betul , sbb melaka ni , sumpah , panas gile. panas kering. panas menyenggau. haha. lame2 sikit kene aircond , baru merah merah mule berkurangan. aku tido sepanjang perjalanan , bile smpai rumah , merah pun dah hilang sikit. ayah pun ckp , panas ni, kne aircond skit kulit tu baru ok. haa see ! manje kan kulit aku ni. ngeh ngeh ngeh :p



favorite photo of the day -


dah mcm gambar pre wed pulak 
ni candid btw ,
masa tu mcm nk terjatuh sbb pasir kt dlm tu ada  yg tak rata dengan ombak menggile kan

:)

dan ini , dia nmpk sgt sgt sgt ape? sgt sgt justinbieber. hehe *adorable


➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !