✰ sally shopping ✰
written on Friday, October 28, 2011 @6:11 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3


okay best , one of my girlfriend kenalkn this website
feyra , ni blog dia , hehe promote jap


fb pun ada , pegi like , 
kt sini semua baju mcm lawa lawa dan sgt sgt affordable 
seriously no kidding !
i ordered 2 items already , and nnt dah buat payment
i'll tell you mcm mana servis dia ok ke tak k
hehe , 
and yg fash spy tu , dah baya jgk , nnt bila dh smpai in 14 days bolehla snap gmba dgn varsity jacket tu
hehehe 

:)
➾ 1 thoughts || dear stalkers ,shout here !