✰ abg saya ✰
written on Sunday, November 20, 2011 @11:35 AM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

Assalamualaikum Stalkers

okay last night was the first night utk semester kali ni tidur di bilik izati
rasa aneh ,sbb first night bukan kt bilik sndri
first night takde selera nk makan lgsg
dr smlm tak mkn smpai skrg -.-
 tp sbb malam semalamnye tak tidur langsung
so dlm pukul 10 lebih , izati dah tidur gile gile , 
but my baby called , dia ada nyanyi lagu all about you
masa dia nyanyi tu , i was super sleepy dah tersengguk2 ckp fon
even baru pukul berapa masa tu
dia pun ada membebel skit pasal kesihatan I kt sini
since part 1 lg , badan klu kne panas sgt , over heated la kire
nnt ada merah2 bintik2 kt sluruh badan including muka
agak scary , lepastu nnt pucat dan rasa mcm nk pitam
melaka ni panas sgt , panas extreme
not joking do seriously
plan apa harini? egt nak tgk jadual utk sem ni
lepastu bile my baby dah balik kolej
nk jumpa dia , makan jap ke
erm 
nak mengelak jumpe matahari sgt
panas , T.T
rindu cuaca KL , hujan je memanjang
tapi mlm td hujan , guruh kilat semua ada. mlm agak sejuk
nasib bawak blanket ayah

DOAKAN SAYA DPT BILIK KOLEJ PERMANENT 
UTK SEM NI

T.T

P/S - THANKS IZATI AND KECIK BAGI TUMPANG BILIK 2 MINGGU
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !