✰ Allah has been listening to my prayers ✰
written on Tuesday, November 8, 2011 @12:00 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3


grateful is everything , Alhamdulillah

atas bantuan mazuin , dah call hep
katenye
nama ada dlm sistem , diterima , next sem daftar je mcm biasa kt teja
ok so kt student portal tu salah la , 
student portal salah 
salah salah salah
main jiwe
salah salah salah 
menyusahkn jiwe rage org
tolong buat sesuatu dgn student portal tu
slame ni pun kalau kne buat quiz online guna student portal
kadang2 server down jgk 
tah quiz tu diterime ke tak siape tahu
try lagi , server down lagi
smpai kiamat
server down lagi
ape sume ni
smpai bila nak biarkan org teraniaya dgn student portal ni
tu baru quiz , sebaik boleh cover final
bende penting mcm ni guna student portal 
jgn la nk server down sgt 
lepastu , dlm system ada nama , kt student portal ckp aku tak mohon

cantik sikit perangai tu



k , nk tido , esok pagi baru bgn , JANGAN KACAU !


sia sia kau melalak , 
sia sia kene tahan sakit telinga bebel sbb ada org tak percaya kte dah mohon
sia sia kau mengamuk lepas geram kt boyfriend kau cah
apa sume ni ? oh ni namanye
ujian dan masalah
klu xde sume ni , namenye bukan life
so makne skrg aku ada life a kire?
terimekasih a



nampak tak bengang mcm mana


tp , lega lah , Alhamdulillah
buatnye server down smpai nama aku mmg xde dlm sistem
payah jugak tu
so mcm ,

thanks kpd semua yg terlibat , 
yg cari info ,
 yg tolong risau sme2
yg bg idea
yg tlg cekkan semula semula dan semula
yang memahami
yang turut komplen
yang nk turut sama turun padang dan membantu
yang turut panic gile tahap gaban
dan yang paling penting

terimakasih kpd yang mendengar segala doa dan hajat 
same ada doa dari kte sendiri ,
 dari family mak ayah , 
khairolfadzli 
dan doa dari kawan kawan lain

terimakasih Allah 

much love



xoxoxoxoxo

➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !