✰ :( ✰
written on Tuesday, November 29, 2011 @6:30 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

Assalamualaikum
harini , saya takde mood
saya rasa kurang sihat
saya rasa lemau
badan terasa panas
nafas panas
kencing panas
ye , ini sangat pasti
tanda tanda yang saya akan demam
susah ni
bila saya demam , saya cerewet
saya manja
saya lembik
tak bangun
oh no , moga moga saya kuat tempuhi masa demam di kolej for the first time
i'm 17 and going to be 18 so soon ,
i live by myself and i
and i
i
erm
i
dont live with my parents anymore

this is sooooo sickkkkkkk mannnn

sejak boypreng ada bb
dia mcm bz , bz bz bz bz
maybe bukan sbb bb , sbb byk bende kne buat
bz bz bz
whatever

fact #1 - saya nangis tengok breaking dawn lagi lagi part masa dia kawen tu , damnnnnn
fact #2 - saya dah tengok breaking dawn 2 kali , sbb qis ada dvd , so mcm tulah
fact #3 - saya tak boleh telan sebarang ubat , panadol pun saya kunyah dengan bantuan air yang BANYAK


kbye

➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !