✰ breaking dawn ✰
written on Saturday, November 26, 2011 @8:43 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

Assalamualaikum stalkers

sorry lama tak update sbb
i was kinda bz with everything dekat U
so first week da dpt balik sbb isnin is a holiday 
penuh bas dgn budak uitm je
LOL , ni bukan homesick k , byk alasan lebih kepada
TINGGAL BARANG
haha , ok i get ittttttt

so esok , me and my mummy nak pegi belikan blackberry untuk my boyfren
kt low yat , elok jugak tu , lama tak dating dgn mak sendiri
isnin ni balik melaka , nk tgk breaking dawn dgn ehem ehem
planned nak tengok skali dgn roommates tercinta , tapi apa kan daya bas untuk dorg balik awal ke mc is not available
so , saya cuma berpeluang untuk menonton edward cullen kesayangan dengan ehem ehem

semalam sampai KL dlm pukul 8 and then smpai rumah pukul 9 malam mcmtu
this is all because on friday ada class petang habis pukul 4.30
and the bus availabe tht can get us to kl asap ada pukul 5.30 je
so mcm , k fine , naseb ada , dan tunggu depan uitm je
nk dibandingkan dgn bas yg xde untuk budak2 johor , kesian balik lmbat
ada yg tak dpt balik !
so , lepasni , dah biasa lah balik kl malam kn ,
im getting use to it , no biggie

last night skype dgn my baby
tido pukul 10 mlm depan lappy , bapak awal ehhhh
sian dia tidur pukul 3 pagi
bangun2 pukul 7 tengok dia masih wujud dekat screen lappy 
hehe , comel awak tidur <3

overall , first week dekat uitm 
ada byk baik dan buruk/malang
baik? happy betul dgn roommate dan classmate , semua lecturer best sem ni
malang skit , kne tengking tak pasal2 dgnn akak-sentiasa-period dkt unit kolej -.-
lepastu , kesian my darling byk keje , since dia penghulu kan , so mcm
kerja bertimbun , kutip duit sana sini, jumpa mt sane sini
ada pulak someone yg spatutnye tolong , tapi tak tolong
so mcm , okay , i'll help selagi mampu
tak dpt jumpa selalu , sbb mcm , waktu free kami clash
sob sob 

btw tadi dah potong rambut , kepala rasa ringan , LOL
pendek jugak , layer skit. malas nk g jauh , salon kt brem mall pun layan 
lepastuuuuuuuuu , 
saya ada kecacatan , omg sgt teruk
kurang la mas kawin mcmni!
sbb , ada lebam kt bahu 
yg merah biru yg sgt buruk ghupenye bahu kiri aku ni
sbb tulah , lari2 naik tangge terlanggar tiang batu , pergh masa tu tak sakit mana
dah smpai rumah , bahu rasa mcm extra berat egtkn sbb lappy dah bertambah lemak ke apa
rupenye bahu dah lebam
nak tengok?


ni gambar semalam ,
lenguh je tgn , rasa berdenyut2 tang situ
harini , lebam tu mcm lebih merah dan biru
sgt besar dan ketara ok!

macam damnnnnnnnnnnnnn
macam , damnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
=.='


okay , guys kpd sesiapa yang belum tgk breaking dawn
boleh layan lagu ni
sgt sgt sgt sweet romantic tak terkata
 T.T



p/s - varsity jacket kami mendapat sambutan hangat !


my boyfren , varsity jacket agak fit walaupun dia pakai XL lagi lagi kt lengan dia tu yg banyak lemak
LOL


please ignore my sloppy face sbb masa ni busuk2 tengok bola
msia lawan indonesia

baby , you rock my world
jum headbanging 
:D





➾ 1 thoughts || dear stalkers ,shout here !