✰ chalobete ✰
written on Saturday, November 19, 2011 @12:18 AM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

Assalamualaikum stalkers

in several hours , dah kene balik kolej , errrr


my mum said tadi ' kenapa byk sgt beg ni '
and i replied 'entah , hobi '
my mum ' buat habuk je '
me ' kannnnnnnnn'
:')

the fact is , I mmg pengumpul beg , ada lagi senanya , maleh nk tunjuk , 
byk sgt smpai da xtwu mana nk gantung , mana nk letak
LOL 
okay my future dream house nnt kene ada a hugeeeeeee closet untuk simpan semua harta karun ini

:D


i will miss my sarang , my bed , my lampu bunga and my cermins sebelah katil 
:'(


i'll miss reading CLEO over and over again 

:(


i'll miss waking up every morning and see myself in the mirror righ in front of my bed 
sebelah tu ada cermin lagi
yeay , I suka cermin
dalam bilik ada  6 cermin tak kire besar kecik tue mude

perempuan dgn cermin , normal lettewwwwww

okay so dah siap packing , its 12 am now. 
harap harap pendaftaran sok xde masalah
aminnnnnn
i thought nk bawak barang se minimum mungkin tapi
apekan daye , nafsu nk bawak brng tu membuak
tah apa apa semua aku angkut
byk betul
bila time time gini , untung jadi lelaki kan?
lelaki bawak sikit gila beg, klu perempuan ? amik

alah lantak , bukan kene cukai , LOL
kay mlm ni nk tidur awal , 

goodnight stalkersss

xoxo

➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !