✰ kawan sekolah ✰
written on Thursday, November 17, 2011 @7:50 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3


Assalamualaikum Stalkers ,



PROMISE ME ONE THING
DONT YOU EVER FORGET ME OKAY
TAKE CARE
- HelmyHakim

based on the above conversation , 
between me and my friend , emy
seriously , i feel really really really bad
i mean , i didnt meet my shoolfriends sepanjang cuti semester
ada lah one time tuje , tapi kt iswara je pun , restoran depan brem mall tu mlm2
but , i didnt get the chance to meet by bestbud , khabibah
she was so busy , preparing for her finals 
and , seriously , i am sorry you guys
bila dah nak balik melaka ni baru terasa kan , x sempat jumpa korang lagi
takpelah mungkin x de kesempatan lagi la tu
hurrm

sorry !

ok btw , do you guys recognize this helmy hakim im talking about
well , if you dont , i dont blame you because he's a beginner in the film industry
dia jadi one of the bad boys dlm cerita juvana and 
dia ada berlakon baru baru ni dalam cerita 8 bahagian?
but i didnt watch it , so dia bising :p



masa tu tak tgk pun sbb bukak AIM ke ape tah haha

haha sorry bro , 
terengat pulak last raya masa form 5 , 
emy , ucop , acim , bibah dtg beraya rumah kte balik pkol 11 malam
emy habiskan mee mak kte masak , dia perut macam tong -.-
masa tu , semua baik baik lagi , kte pun ok lagi dengan acim

skrg , mana ada dah semua tu , ucop je kadang2 bertegur kt fb 
acim hilang , bz la tu kot study
emy ni baru je tegur
bibah , hari hari pun ada tegur
emi? senyapp lepas jumpa haritu

i hope this kinda friendship will last long , 
but i dont mind if you guys are soooooooooooo busy with your life now
and maybe im the one who should cari you guys , tegur you guys selalu kot?
on facebook jadi la kan. hurmm

but dear stalkers , 
i dont think theres any existing solid reason why we should abandon our schoolmates
school was just a phase , we did go thru together didnt we?


p/s - i miss you guysssssssssssssssssss

sigh
:(

xoxo


➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !