✰ McFly ✰
written on Tuesday, November 8, 2011 @8:51 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3



okay , harini , sgt indah
 dah lepas satu beban
harini tah kenapa , boyfriend kte sweet semacam
extra sweet
even mmg setiap malam pun dia akan nyanyi before kte tidur , tapi harini.
rasa lain :DD
petang tadi , ngantuk sgt ni, tak tahan
so we skyped
dia nyanyi lagu mcfly ni over again and again and again
suka sgt dia nyanyi lgu ni , kenape tah
suka lagu ni 

<3

so kpd pasangan cintan cintun kt lua tu , meh denga lagu ni , suruh bf awak awak dan awak nyanyikan utk awak pulak kayh <3


iloveyoukhairolfadzli

btw , rupanya , khairolfadzli ada sepupu which is kawan mazuin
what a small world !



➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !