✰ my day ✰
written on Wednesday, November 9, 2011 @11:12 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

okay , what a day , too much information for tonight !

okay let the story begin , 
ada one request ni dekat skype , nama mcm familiar
#lindaamran
jadi kte pun tegurlah , last2 tak salah org rupanyaaa
dia ex encik Z , kepada follower setia kte dari dulu , mst tawu siapa encik Z kan 
:)

well , seperti yang telah dijangkakan , ex encik Z telah cerita kt kte everything, 
EVERYTHING
encik Z telah memburukkan nama saya merata2 smpai ke matrik melaka
terimakasih mem famous amos kan kite ye encik Z
beberapa info yang bernas telah kte dapati dari cik linda , dan ada kebenarannya disitu
sbb kte semua pun dah tawu encik Z pernah komen blog kte ni 
guna bahasa kasar , carut2 bagai
kan , sungguh tak gentle disitu

so terlerai lah semua permainan encik Z sekian lama
encik Z kuat menipu rupanya 
kite juga telah dianiaya , ditipu berulang ulang kali
bukan kite je mangsenye , cik linda pun turut terkena

setelah dengar cerita cik linda dari A smpai Z 
ya Allah , apelah nasib cik linda , malang sekali ,
TAPI
think of the brightside , now linda , 
awak dah xde kaitan dgn encik Z , awak dh ada pengalaman paling mahal dan hebat
jadi lepas ni moga moga future boyfie cik linda akan beribu kali ganda lebih baik dari encik Z
aminnnn

semoga Allah balas perbuatan encik Z setimpal , 
semoga encik Z belajar dari kesilapan dan berubah
aminnnn

#point 1 - tak Z , aku tak kenal siapa ZARUL , dahla tak kenal , bila masa plak aku couple dgn budak ZARUL ni , point kau ? nak ckp aku ni kaki lelaki dan mainkan khairolfazdli kesayangan ?

failed Z failed , kami bahagia teramat bahagia , 
tak ade positif nya buat fitnah mcm tu kat org ye

#point 2 - linda ni baik orangnye , kau dah aniaya dia , kesian dia. takpe , 
bia Allah balas
sabaar ye cik linda

#point 3 - bberapa point kelakar yang kte dapat tahu dari linda ,
encik Z cakap ,
dia pernah jadi hero dan selamatkan kte dari anjing chihuahua ?
okay , kami pernah jumpa sekali sahaja , tupun
kte rasa kt times square takde anjing kot?

encik Z juga cakap ,
rumah kami dekat , dan kami berjiran
okay , dia dduk sg buloh , kte dduk jalan kuching kuala lumpur
jarak rumah kami ? setengah jam atau 40 minit top
tak termasuk traffic light dan jem !

#point 4 - encik Z cakap kte kaki jantan , rapat dgn ayah Z ,
Z ckp kte dah mcm gf ayah dia
fitnah besar tu wey ,
ayah kau pun aku xpernah jumpa
xde keje la kte nk hancurkn rumah tangge parents awak yg sedia kala mcm TU

okay yg tu mendalam skit effect dia , rasa mcm nk saman kau sbb ckp aku cmtu

#point 5 - sementare kami berbaik baik dahulu
encik Z dah cerita , sebenarnya Z ni ada masalah keluarga
yg serious yg melibatkn , cerai , kawen lain ?
so , mungkin effect nya kt encik Z ni
so , tak elok lah nk berdendam pun , dia tengah buat silap tu
cuma , meh nk igtkn
takde sbb kene buat jahat kt org sedangkn life kau tunggang langgang
berubah laa ye
demi kebaikan masyarakat dunia sejagat

okay ramai ramai ,
 mari kita abaikan jika lepas ni blog kite kene hack lagi dengan komen jijik dari encik Z
mari kita doakan dia kembali ke jalan lurus


aminnnnn






btw , credits to #lindaamran

dia juga sebenarnya merupakan follower setia blog kte !

*kachingggg*
bunyi taik bintang
hahah
➾ 2 thoughts || dear stalkers ,shout here !