✰ philips ✰
written on Tuesday, November 15, 2011 @10:20 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

okay , i saw the word 'philips' right on front of me, so i made it as my title for this entry because erm lack of idea maybe?

okay so listen , i'll be leaving KL for Malacca this sunday , but ramai pulak yang balik hari sabtu. reason ? sbb nk kemas2 dan isnin dah start class , so should i balik sabtu or ahad? tp mereka mereka balik hari ahad kan , izati , kecik mida sume. so macam mana?

ok dah excited nk balik , so maybe malam ni klu tak ngantuk , i'll start packing things up. hehee.

btw , haritu kte ada beli varsity jacket online kt sallyshopping , well tadi i received an email saying that my parcels dah delivered and my status kt website mereka is 'awaiting delivery' okay this is soo nerve wracking
agak agak size dia kene tak , kale die cantik tak , berbeza tak dr gambar. hehe.
ok tak sabarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr <3

my baby harini bgn lambat , so dia mcm fresh all day long , tadi smpai rumah pkol 3 mcmtu kte terus lentok , tp sempat skype dulu ngn dia nk lepas rindu. ekekekek. okay so kami skrg tengah membincangkan one topic yang agak , agak menarik.

persoalannye,

what would you do if your boyfriend gets really mad at something in public?
my answer would be
- akan hilangkan diri , klu hilangkn diri pun jgn la g jauh2 , kte akan g toilet lama2 kencing betulkn makeup betulkan rambut lipstick lipbalm body lotion sunblock ke. hahaha. pegi toilet tanpa pgetahuan dia , bila dia dah sedar yg gf dia dah hilang , dia akan mula nervous , panic , mcm nak gila skejap sambil tgn tak stop call kte kt fon dan kte akan terima mesej yg berbunyi ' youuuuuu tolongggg angkat fonn you kat manaaa i'm sorry' yeahhh bila dah im sorry dan dah ada missed call kt fon sndri smpai 5 kali , kali ke 6 dia call baru agkt , or lepas dia dh bg mcg panic yg berbunyi 'im sorry' tu , dah bole angkat fon da gtaw kte kt mana.

true story #1- kt sogo , ada perbalahan kecil manja manja skit , so kte pun menghilangkan diri pergi toilet tingkat bawah , masa i told him i dkt mana , dia dtg , dia jalan punya lah laju and seriously muka mcm nk makan org. bila dah f2f dia akan senyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap jap tahan marah , cooldown and mula bebel skit plus mintak maaf. haa tactic berjaya !

true story #2 - kt low yat , masa tu ramai org , biaselah ramai org gile kt low yat tu , then masa tu kte nak stop kt satu tmpt ni , dah panggil nama dia. x denga kot , pekak ke apa org tue tu , k bukan org tue , (sorry abg) lepastu dia bantai jalannnnn je siap turun eskalator sorg2 , ble da smpai bawah baru dia prasan kte takde blakang dia , so dia naik balik kt eskalator tu dgn muka mcm 'omg mana dia mana dia omg omg' then bila dh nmpk kte dia cuma akan geleng kepala dan tarik je tgn kte kemana dia pergi for the rest of the journey utk haritu. there you go ,



k skrg dia dah tahu tactic , mungkin lepas ni dia dh takkan marah or bising in public? hihihihihihi

kbye



xoxo
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !