✰ result ✰
written on Friday, November 4, 2011 @11:55 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3


jumpa ni kat wall fb feyra , 
sgt setuju
kpd repeaters sekalian , jgn la give up and sedih
klu kene bebel ngn mak ayah tu wajib la kn
nk buat mcm mana , takkan nk tipu result pulak
klu next sem korang dpt grade gempak utk subject yg failed ni
boleh cover balik pointer yg kene tarik habis td
so , ada masa lagi
try harder
i'll help


failed sekali tak bermakna failed selamanya

okay sumpah next sem nak kejar DL , 
tgk laaaaaaaaa

okay , alhamdulillah sbenarnya , sgt bersyukur , result kte okay
pointer pun 3.33 , busuk sikit la semua nk num 3 smpai blakang tu
even tak capai DL , tapi , bersyukur sgt dah sbb xde C dan failed
cuma ada A dan B shj
terkejut jgk , sbb subject yg susahhhhhhhhhh spt csc tu pun bole dpt B 
slame ni math result mcm hampeh , ttbe dpt B+
political science pun dpt B , alhamdulillah

result ni setimpal lah dgn effort masing masing
its ok, try again next sem 
nak jugak merasa DL or 4 flat terus 
ekekeke

tp sejujurnya , 
diri sendiri tak enjoy mana , 
sbb org sekeliling ada yg kene repeat
tp kte sentiasa support dorg

goodluck korang , next sem kita try harder okay !

: D

➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !