✰ sarang saya ✰
written on Friday, November 4, 2011 @12:44 AM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3


hello , namaste 
k merepek
haaa tulah sarang saya
hehehe 
kte spend lebih byk masa kt situ sepanjang cuti sem yg amat BEST ni
yg putih sbelah laptop tu baju boyfren kte ekekekeke
lampu ikea tu omeyy kan? hehehe

okay mlm ni , happy sikit
Alhamdulillah a semua dah ok kot
cuma belum rasa nk activate fb lagi
tapi tadi pergi makan kt iswara dgn bebudak ni
emi, mira , manes , fad , amir , and thilip
awww rindu dorg ,
tp takbest xde bibah , errmm
so ada org cakap , 
ada lelaki ni , aka AF
AF ni dia dok sebok2 tny kat fad kat manes knp kte delete AF ni
padahal mana ada deleteeeeeeee 
kte deactivate la
dia siap tny lg dia ada buat salah ke ape
hahah dasar stalker
sbb klu active fb pun , die mana ada tegur kte lgsg
dah lama x like2 komen2
scary sikit
okayyyyyyyy let me make it clearrrrr

i did not delete any of you yang familiar
i did not delete my ex schoolmates
i did not delete my ex perfectionmates
i did not delete my college friends

senang crite , kte x delete la org yg kte kenal , 
so takyah bising2 tny org lain knp kte delete awak 
hehe kelakar lah awak ni

kbye , boring aa




xoxo



➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !