✰ *yawn* ✰
written on Monday, November 7, 2011 @4:25 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3




its half past two already and i just woke up
my baby was online so we skype-d
these are the sleepyfaces i had masa webbie , muka fresh gila kan

so i havent updated my entries since, erm dah lama jgk
im having difficulties right now

x dapat kolej
i filled in permohonan kolej last sem 
i was the one yang engatkn org lain pasal ni
takkan kte sndri x mohon ?
qis , my bestie , pun xdpt
katenye masa buat tu , server down
persoalannye

adakah 'server' telah menganiaya kami ?

tapi , susah la nk ckp je , kami xde bukti , xprint xprint screen tak copy paste 
sume tak , 
tapi
abg MPP ckp , bnd mcmni dah byk kali jadi
server pny hal , kte tak dpt kolej
mslhnye , sem dah nk start 
klu xdpt kolej , mana nk dduk
nk cr rumah ? mmg sempat nk settle rumah semua before start sem

langkah yg kte amik?
dah pm abg MPP
katenye buat surat hanta kt encik sekian sekian
anta by hand lagi bagus , so terpaksa turun melaka
lepas dah call dah bg surat , redha jelah
atleast kte try
lgpun abg mpp ni ckp , kte baru part 2 , so mcm ada possibility la kot
tp apa apa pun boleh jadi kan

surat dah siap semalam , punye la lame nk siapkn 
x tido malam lah aku ni ha dok pike mcm2
susahnye lahai klu x dpt kolej , leceh sgt
dok pikir ayat gramatis bagai nk mohon kolej
lepas dah siap , rasa mcm x dihargai pulak
yg tu , mlas nk cerita

point #1 - family , be supportive ok , this is so not my fault , even if it is , it is done , bende dah jadi i cant do anything other than buat surat rayuan dan rayuan dan rayuan

point #2 - trust your family members , klu tak percaya , siapa lagi nk percaya ? jiran ? bibik ? justin bieber?

lepas dah hanta surat ni , redha jelah
tapi ikut jgk ckp senior
nnt masa daftar 20hb , mintak lagi kolej
xpayah nk redha sgt klu tak habis usehe lagi kn

atleast im trying
atleast im the one yang cari jawapan tny sana tny sini
all you have to do is trust me and be supportive

shit happens , flow with it
without shit ,bukan life tu namenye
so , conclusion
life is full of shit or in a better word , problems


seriously , skrg ni yang paling membantu
the one yang pastikan that
i am mentally physically emotionally stable 
is
khairolfadzli
my angel , terimakasih 

p/s - ok baru teringat aku ada kawan anak buah rektor , harap harap dia boleh tolong ! plsssssssssss
T.T
➾ 1 thoughts || dear stalkers ,shout here !