✰ yeay ! ✰
written on Tuesday, November 15, 2011 @8:49 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3


assalamualaikum stalkers

okay since ahad ni , i have to go back to Melaka already , 
my family and i sempat pergi short vacation kat pantai morib
we had some fun , although morib is not that far away from KL
we planned to go to pangkor but somehow tak jadi sbb ape tah , lupa
lgpun semua buat last minute , so mcm leceh skit
next february , yaya akan balik malaysia
so nnt kita pergi vacation lagi ok , 
but in february , kte tak rasa uitm ada cuti , setakat weekend ada la boleh balik jap , ermm


okay let the pictures begin , 
// malas nk cerita , tengok gambar ajelah :p //


tadaaa , dah smpai impian morib hotel


the best part is , the massive swimming pool !
my fav ! :D



okay , ni dia perempuan gila mana tah excited lepas tgk swimming pool gedabak


pingpong timee , btw my mummy was superb , 
semua bnd first time yg dia main mst power
first day main ni , kita kalah ngn mak , maluuuu -.-

esok pagi nye , jum pergi tgk lautt wehuuu


ohh so shuwit my mami and my dadi , 
kte jadi mamarazzi jap :p



breakfast time dgn ira , ok masa ni mmg tk mnd lagi pun , so what? haha

kemudiannnnnnnnnnnnnnnnn , 

kte dgn beraninya terjun dlm kolam 
best ok , mula mula sgt takut nk terjun , kenapa tah
tp 2 3 kali buat , dah berani sgt dah , serious best
weeee , 
hahah walaupun muka sgt buruk dan pose mcm hampeh , 
tapi best ok tak main main
rasa puas haha , haha

haha credits to my mami and dadi , yang masing masing held our camera
ira's and mine pny camera , nak dpt dive yang perfect tp mcm xde
so setiap kali gambar tak jadi 
one of them akan ckp , okayyy lagi sekaliiiiii
so bole imagine berapa kali kteorg melakukan aktiviti terjun terjun ni ? 


okay ni kat pantai , nk balik dh time ni
sempat mkn abc dlu tepi pantai tu tgk laut
lalalala

kbye


xoxo
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !