✰ sukol ; 31st JULY 2011 ✰
written on Friday, December 30, 2011 @4:04 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

p/s - you you , thanks tlg i masa budak AD tu stopkn i amik2 gmba i , then you ttbe dtg kt i you berdiri tegak dn pandang je budak2 tu , dorg terus terdiam n pusing blakang. hehe masa tu i fikir satu je. YOU ARE MY HERO. sgt sgt bersyukur sbb lepas tu je , budak2 tu dah tak kacau lg. and then mlm ni you tggu i kemas2 padang sbb i adhoc kn. you tggu lama. tggu sorg2. you mix dgn kawan2 baik i. classmate i. you pandai fit in kn dgn kwn prempuan i. i suke, you x malu2. hehe. lepastu you hanta i balik teja pkol 12.30 pagi disamping ijat , zati mida yan intan cecille pun ada sama. i suka tgk you mlm ni. i suka ape you buat tadi.THANKS :o  <3






:)

ingat ni ?
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !