✰ 18 ✰
written on Sunday, January 1, 2012 @2:25 AM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

Assalamualaikum stalkers 




there you go , 
masa awal tu baru pukul 12.40 am mcmtu
patutlah kat bb bunyi noti fb tak stop stop

so , as usual , tepat pukul 12 am , 1st januay 
semua akan berlari naik bilik saya
sbb dapat tengok bunga api live dari KLCC dan Dataran Merdeka
sgt happening ye , my birthday ada bunga api seluruh dunia
seolah olah satu dunia sambut dan meceriakan birthday saya
kau ado? haha

at the age of 18 , 


my new year resolutions ?

  • i'll try my ass off to impress my parents on my study , i'll ty , if i ever score or done something right , it is specially for my parents
  • i'll be a better person , i'll change , i'll leave my bad habits behind , i'll try
  • berjimat cermat amalan mulia , (yeke ni?)
  • KF foghever :p
  • (banyak lagi azam thun baru tp malas nk type nnt tak buat karang rasa mcm bodo plak)


okay so tadi , celebrate dgn my darlings dekat rumah tu


cake biasa biasa , share dengan abg wan , birthday dia esok ! 


ni dia si tembam mengerjakan cake saya 

ada sate sekali , tak sempat amik gmbar dah licin , 
tak berapa nk amik gmbar pun
sbb mcm , entah

however , orang jauh ada didepan mata 
yaya was on skype , dan laptop berada di atas meja makan 
i didnt get the chance to capture the moment , but it was nice

i wish she was here


lagi sebulan dia balik Malaysia !
and she did bagi card happy birthday tempoh hari
dan satu bende kecil , iaitu hadiah
tapi dah pecah , so mcm -.-''


okay , tomorrow im going back to melaka , 
gonna celebrate my birthday with my darlings in melaka
and my hero of course 
so much to do , pray for me 


happy new year dear stalkers , 
thanks for all the wishes


xoxo






➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !