✰ best birthday ever ✰
written on Monday, January 2, 2012 @8:57 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

Assalamualaikum stalkers

on the 1st january of 2012
he planned to celebrate dekat DP
so we went there petang smalam
dia suruh saya pilih beberapa baju kt fos tu dan dia bayarkan
so saya pun pilih la 3 helai baju , termasuk baju burberry yang mama dia belikan
so ada 4 baju baru :p
plus , dia nak belikan saya kasut , tapi x sempat dn byk yg tak berkenan
jadi postpone , tp still , syg , awak hutang saya kasut ! haha :p

and the best part was dia volunteer nak bawak beca
FIRST TIME seumur hidup bawak naik beca
ttbe dia pulak yang kayuh beca tu


haha , syg pembawa beca !


:'D


ni kasut adidas dia yg baru tu , besarkan kaki dia mcm giant 

kemudian , kami makan secret recipe smpai kenyang
makan grilled chicken mushroom dengan tomyam soup dgn choc indulgence wajib ada
semua RM65 mcmtu
thanks la syg sbb belanja ! 


p/s - beg makeup saya tertinggal kt rumah , bedak eskulin semua dalam tu , togel je muka lepas ni g class :(

p/s 2 - thanks #khairolfadzli for everything , i hope i will celebrate my following birthday with you and my family je, :)




➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !