✰ UJIAN HARI SEMALAM ✰
written on Monday, January 16, 2012 @3:56 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

semalam hari yang sgt malang , 
malas nk type panjang2 , 
nah bace dekat blog kakak saya

klik bawah sini
|
|
kes bas jebat dan pakcik driver yang nak amik harta org



p/s - alhamdulillah , dengan bantuan kakak lawyer dan abg ipar majistret , blackberry saya dah dipulangkan kembali , sejak kejadian itu , kami menjadi sgt trauma , asal bangun dr tempat mkn , dlm teksi , dlm class , saya akan cek poket ada bb tak , ada wallet tk dlm beg. 

p/s - lelaki boleh handle better bende2 mcm ni drpd perempuan , sbb setelah org counter service ckp 'maaf, saya rasa mmg susah nk dpt balik , dah dpt kt tgn org dah ni ' saya tutup muka menangis mcm gila , tapi mse saya nangis , kf terus ajak g buat police report. so we did.

p/s - pengalaman paling berharga bila first time naik kereta polis nenoneno yg bising tu , polis tu siap bawak laju aku kt blakang dah terhuyung hayang mcm gila , tp KF stay still , sbb katenye dah biasa , 
untunglah anak polis !
first time jugak naik motor dengan lelaki selain ayah ,
yes , saya naik motor berdua dengan seorang polis.

nak gelak rasenye bile egt balik ,

p/s - dengan bantuan solat hajat seorang ibu , mummy saya , semoga org yang amik fon cah tu dilembutkan hati dia untuk pulangkan semula , maafkanlah dosa dia ; demikianlah doa mummy saya :')
termakbul terus selepas bberapa minit beliau berdoa , terus kakak saya call dia ckp driver tu sudi nak pulangkan harta saya tadi , tapi yang paling best

mummy - so cite die skrg cah nak fon baru lah ? duit pt ade lg tak?

cah - tak , tak cukup (menangis2 on call)

mummy - ohh , tengoklah raye cine nnt cmane , seandainya harini still tk dpt fon tu ,
nnt mak suruh mazuin and abg wan bawak korang (saya dan KF) pergi low yat beli bb baru , nnt mak tambah2 la duit kt mazuin nnt , mesti cah nak guna fon kan

cah - (dah tak nangis ) ohh , tengoklah cne , urmmmmm

tapi , at last , bb dipulangkan kembali , jadi takdela kakak saya dan abg ipar saya kene pau :p

p/s - i am blessed with a very supportive family , hampir satu family saya masuk balai polis kt TBS tu , yang xde kt balai pun siap call call tny mcm mana and nak be updated dgn semua yg terjadi ,
and i am also blessed with kewujudan org org pro dlm family sendiri nak setelkan mslh mcmni

bende ni mematangkan kami , dan mengajar kami BANYAK perkara


ye , sangat sangat trauma


dan forever and ever , saya takkan naik bas Jebat ekspress
mati hidup balik pun taknak



➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !