✰ another monthsarry dinner date ✰
written on Saturday, April 21, 2012 @11:43 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

|
|
hello peepol , i am cah's number one biggest fan ! hoyeah ! 

okay so since semalam , our real monthsarry day dia takda dekat lendu , so hari ini dia balik nak celebrate. so our spot untuk pergi dinner is just KFC , jimat pulak dpt dinner plate 50% off for the second plate kan. so yeah , selepas berlapar seharian , my babe here really knows my tummy well ! hihi
he bought me a very nice dinner , we had a very nice conversation and i missed all that already. 
*ohhsoinlove*

besides KFC , he gave me this. hadiah kali ini byk berupa makanan , you perli i ea?


and tadaaaaaa , there dalam plastic biru ada something ! he bought it for me dekat gift shop
nak tau apa? 
esok laaaa tunjuk ! :p haa curious kan !
haha although my baby tak bagi bende mahal for monthsarry 
mcm bunga sejambak ke , kereta sebijik ke , jam rolex ke
but ini semua sudah memadai
malah saya lagi suka dan menggemarinya
kerana he actually cares about my tummy ! 
i loveeeeee to eat ! and he knows me well

thank you syg for spending time with me tadi
i had a really good time eventhough kita lambat celebrate sehari
next month ada lagi insyaAllah 
thanks for taking a very good care of my perut
my perut tonight is very happy , thank you !
i love you the most !


okay , serious mood now , cut the fools !
okay so , soalan cepumas pada malam yang indah nian ni , whats the matter with parents nowadays? certain of them are really getting into my nerveeeeeeee. i ain't kidding y'all. okay no way i'm mentioning names , but this is my opinion. to me, parents should give their priority when it comes to their own children's needs. i mean , studies , stuff that links with it mcam books , laptops ! and even money for foods. i hereby really glad that my parents are nothing like tht. well maybe , mesti ada reason why parents jd sebegitu rupa , maybe tu semua merupaka ujian buat anak anak yg penyabar. but i am furious , dari awal lg. seriously , kalau anak nak sambung belajar pasang niat elok , kenapa taknak tolong hulur duit. nasib baik anak nak belajar , cube kalau anak nak mintak duit nak beli dadah aku faham la taknak hulur ! no ini bukan cara membesarkan anak dengan baik. please dear Allah , open their hearts and let them see with their eyes clearly , their children need them the most ! 

➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !