✰ berasap telinga ✰
written on Wednesday, April 18, 2012 @2:12 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

okay saya sangat furious pasal org merokok dalam bilik. nasib tak baik pulak seroommate dengan buah hati. dah la buah hati saya ni sensitif dengan asap rokok terus selseme teruk dan bersin setiap 7 kali setiap 5 minit. kesian sangat. walaupun saya dah provide soluble dengan panadol 4 biji untuk simpanan smpai malam , saya masih rasa budak yang smoke dalam bilik tu sangat tak proper. klu ye pun nak smoke pergi la luar bilik. tengok skrg , buah hati pulak kene keluar bilik setiap kali si smoker petik lighter. bapak unfair nye? bila selseme teruk mcm ni , mana buah hati saya nak fokus belajar dlm class. saya sgt frust. test dh dekat. jgn buat buah hati saya mcm ni. kami nak sambung degree sama sama dan nak pulun habis utk paper ni dan paper untuk sem selepas ni. tolong respect orang. memalukan lah !


➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !