✰ :) ✰
written on Wednesday, April 4, 2012 @4:50 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3


Assalamualaikum 

hari ini saya telah mengdeclarekan diri saya sebagai wanita muslimah yang bertudung. hati saya telah terbuka dengan luasnya harini , Allah telah membuka pintunya. Alhamdulillah saya telah mendapat hidayah daripada Allah untuk berubah kearah kebaikan? apa yang terjadi ? pada mulanya , saya mula menjinakkan diri membeli tudung di karnival uitm, entah kenapa beli , sampai dua. mungkin nak diberi kepada kakak kakak di rumah? namun , saya hanya simpan tudung tudung tersebut , setelah cuti sem bermula , saya mula menjinakkan diri berdiri di depan cermin memakai tudung tudung tadi , mengambil gambar diri sendiri. suatu hari yang indah , saya nekad untuk keluar rumah dengan bertudung bersama family. ketika itu , setelah siap siap berbedak dan berminyak wangi , saya berdiri di depan cermin dan berkata pada diri sendiri , dah lama tak nampak aku pakai mcmni , eh comel pulak. diri sendiri rasa sejuk je tgk mcm ni kt cermin. dah amik gambar , send kat boyfren. dia kata lawa sgt smpai buat bunyi mcm 'wow' lepastu dia terus buat gmba bbm display picture. lalu ditegur 3 4 org rakan bbm ku yg berkata bahawa aku nampak comel dan sgt manis bila bertudung. yg paling comel , mak sendiri mula memuji dan menggalakkan. lalu setiap malam , saya mula menggayakan tudung tudung tadi dengan pakaian yg menutup aurat dan berdiri di depan cermin sambil layan lagu glee. bermula dari itu , saya pun dengan niat yang baik ingin berubah ke arah kebaikan , terimakasih kepada semua yg support , kawan , roommates , boyfriend , dan juga family !

Alhamdulillah , i'm with hijjab now , forever InsyaAllah , pray for me , aminn :)
 
➾ 2 thoughts || dear stalkers ,shout here !