✰ currently ✰
written on Thursday, April 19, 2012 @7:29 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

life isn't about how sucks our mistakes we made before in the past. life is about how strong the fire in your heart , to rise and move on with all the ugly parts that you leave behind. 

since then , i realized that i am changing to a better person. jaga solat. tak lupa berdoa kepada Allah. selawat selalu. ingatkan org tersayang untuk solat jugak. some things dikire takdir dlm hidup , mesti ada hikmah berlaku bende tu. so to me, Alhamdulillah hati telahpun terbuka. sikit demi sedikit , i try so hard to gain peace for myself ,  perform solat 5 times a day , never miss one of it because solat is tiang agama , try to menutup aurat dengan sempurna . well atleast i tried. 

so , esok ada our first test ever. agak mcm culture shock sgt sbb selama ni feeling feeling cuti sem tetiba dah ada test balik. i am not coming home this weekend. tak cukup duit dah nak makan klu balik. walaupun ada tertinggal beberapa bende penting kt rumah , yes saya sgt cuai dan perkara tu susah untuk dibendung ok jgn senang2 nak bising ckp cuai ape sume, things happen!  tak tahu lah mcm mana and bila lagi nak balik lepasni.

lately , i have this fear. fear of getting vanished from other's life. fear of losing someone i love. fear of every single sin i made and just thinking about the balasan in the world after really can make me shed tears boleh takung dalam gayung dan even baldi mungkin. ok hiperbola sgt. but its true. orang cakap , selagi ada takut akan balasan Allah , tu tanda masih ada iman dalam diri kita. i feel grateful that atleast i found the way earlier drpd org lain yg masih sesat luar sana. mintak mintak mereka juga akn segera bukak mata dan hati , amin.

ok this is frightening me. 

so , i am about to perform my solaat magrib so , till then



CH




➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !