✰ surprise ha ✰
written on Sunday, April 22, 2012 @3:25 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3


so this is it , the first ring , our ring. 
he bought me this ring for our monthsarry 
well , thanks for making me smile again 
love you much 

okay so harini , semua pun tutup. uitm ni nak bunuh aku ke? koperasi tutup, cafe tutup , dala cafe yg bukak short sem ni mmg sebuah je. gile ! crazy ! loco ! very very dissapointed with everthing today. so , me , izati and my baby decided untuk lepak bawah putri , makan ape yg ada. nasib maggi cup baki pergi indonesia haritu ada lagi , and semalam kan celebrate our monthsarry jadinya he bought me cadbury and roller coasters , lepastu ada la jugak dlm 5 6 tin air gedegang yg kami beli. sumpah frust ! sampai hati temenggung buat kami mcm ni ! godaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kerete sewa pun semua dah penuh , mmg kalau org x de ape ape boleh kebulur hari minggu kat uitm ni. klu petang ni pun cafe bukak lambat mmg aku hentak kuali dia karang. garang kan. nasib baik ada my baby , klu tak bad mood lah aku sepanjang hari. kbai !



➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !