✰ teghible ✰
written on Thursday, April 26, 2012 @11:39 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3


he's the man

thegible comes from the word terrible , but disebut dengan cara yang amat gediks manja gituew. haghi ini haghi khamis jadi saya sanad sanad nergvous. saya takut result dah nak keghlua. saya segham sanad ni dan saya ghase ayat saya semughe macamghe ghempitz weng sana weng sini. 

cut the fools !
okay so after usha-ing so many laptops lately , i decided that i want this , after getting the advice from the kakak cantik faraheen yang guna laptop yang sama. saya sangat excited dan kalau ibu bapa saya tak mahu support saya mahu kerja. yes , kerja. aku ni tekad orgnye. so yeah. this is it. i am thinking of selling my old lappy? or trade in this thing. agak agak berapa dapat? tak rosak , dan baru guna 2 tahun. charger je tak ori. hmmm okay i'll discuss with my mom bout this.


sony vaio E series 
RM 2399.00 (ok nak kerja)
intel i5 ( ni processor with turbo boost up , so xde stuck2 )
window 7 home premium
14 inch (sama size mcm skrg )
NVIDIA GPU ( ini pasal graphic blablabla)
HDMI (HD sgt , gamba clear terang hd astro ! haha )



okay sony vaio come to Mama !


➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !