✰ Akademi RedGlow :) ✰
written on Thursday, May 31, 2012 @3:30 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

Alhamdulillah rezeki saya



selepas sent beberapa gambar dekat kak Sya Saleh, dia berminat dgn foto saya tu, jdnnya dia pun PM saya dekat facebook! so Alhamdulillah rezeki saya hari sabtu ni saya jadi model utk dia and the whole academy di Shah Alam start pukul 10 pg smpai 3 ptg. lunch disediakan jgk ! kak Sya Saleh ni model tau, banyak dah dia join fashion show muslimah dan gayakan busana pengantin sana sini dan photoshoot merata. dia pun baik hati since dia offer nak pickup saya dekat setiawangsa. i cant wait to meet her ! :) dah lama betul tak modelling ni. all the best for me ! :)
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !