✰ Alhamdulillah rezeki datang lagi ✰
written on Tuesday, May 22, 2012 @2:27 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3





so this morning i went to putrajaya to meet the guy yang nak beli my old lappy for RM1050. selepas dah settle laptop duit pun berkepul dalam poket, saya ditemani abg ipar saya telah diamanahkan oleh mak untuk beli ikan dan amik barang kt rumah abg wan. jdnye dah settle semue tu. abg wan belanja saya mcdonald saya bukan pau dia dia yang nk belanja saya k ? hihi kemudian disebabkan abg wan nak makan mcd takeaway dlm kerete, dia suruh saya drive lalu saya pun drive dari putrajaya smpai kl. ceh cerita nak hot kan. then nak dijadikan cerita, mak tetibe call dan sbb saya drive, abg wan yg agkt. lalu abg wan pun cakap rilekkkk je dan paling best mak tak tanye pasal sayaa. haha bile dah letak talipon , tergelaklah kami gelak besar punya sbb tak sangke mak tak tanye dan kami masing masing dah sgt nervous since mak tak percaya sangat saya drive ni even kerete abg ipar sendiri, saga, ok ape? haha boleh la tu lalu highway , kat tol pakai smart tag pulak, terasa hebat skejap. hahah. thanks to abg wan yang tolong kite dari nasihat nak jual kt mudah.my dan tlg beli skali laptop dan buat ayat untuk reply mcg dlm 8 orang yang berminat nak beli laptop melalui mudah.my. 
thank you abg wan !


FINALLY,  DREAM COMES TRUE !
hello my new pink baby VAIO
:D
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !