✰ bangga tak agak ✰
written on Thursday, May 3, 2012 @1:17 AM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3



dekat kan saya dengan stereng? ye, sy sayang stereng tu angat angat :p

setelah setahun ada lesen P, hidup di lendu baru 3 4 kali drive auto, sgt kecut perut nk bawak manual. sgt. 
tetapi masuk intersesi part 3 ni, ya Allah xtahu mane dtg tibe tibe rasa mcm konfiden tak agak,
mcm lantak la nak hon ke nak mati enjin ke, sampai bile ada lesen tapi asyik nak sewa auto je kan? jadinya haritu sewa kerete manual viva, dengan banggenye dah bawak jlan smpai MC , dan tadi pergi MP DP dari alor gajah. okay org rumah jgn gtaw mak nnt mak panik sbb kite cakap kte drive smpai alor gajah je. haha. saya rasa sangat bangga walaupun ada mati enjin mase nak masukkan tiket kat parking , dengan masa nak parking kt jalan yg tak rate. tapi di atas jalan raya saya semakin cermat dan dah nak mula biasakan diri dengan klac dan gear. sampai bile bawak auto saya dah nak tertuka gear, eh rupanya auto. saya bukn nak ckp saya poyo, tp saya gembire sbb saya ingat mmg saya takkan never ever bawak manual lagi lepas lulus JPJ dlu, sbb tak suka kan. rupenye bile dah tau kte mcm xnk stop bawak sbb dah suka and x saba bile one time drive jauh sikit dan tak mati enjin time parking ke mane mane. masa atas jalan raya, pun x byk hon. lgpun org Melaka ni bawak kerete die lain mcm skit, klu drive petang2 g MC tu mmg byk krete dah mula jem lepastu mmg best bile jem bawk manual. tp ape pun,
Alhamdulillah. 
ayah dgn mak pulak dah sebut sebut nak beli kte kerete, insyaAllah second hand pun takpe, yeayyy 
mak pun asyk dah tanya je kte reti ke bawak manual sbb kalau nak auto kene pandai manual dlu kan
ape ape pun manual kene pandai mak ckp. mak pun dh tawu kte sewa2 kerete manual ni, tinggal nak biasakan diri je a. kt highway dah lepas dah gear 5, dont wolly 


gambar diatas di snap oleh buah hati, awak tu bila nak amik lesen? kehkehkeh
➾ 2 thoughts || dear stalkers ,shout here !