✰ dream high ✰
written on Monday, May 7, 2012 @7:27 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

okay guys selepas berfikir se masak yang mungkin sampai dah nak hangus, i am thinking of getting myself a Sony Vaio Y netbook , sbb the main reason i wanted to change lappy sbb HP cepat panas dan berat nak bawak khulu khilir dlm beg. this petite lappy boleh masuk my handbag marie claire dan sgt ringan dan portable dan best. selepas usha beberapa video dan blog pasal Y ni, dia punya disadvantage cuma jarak antara huruf kt keyboard tu jauh sgt dan trackpad kecik sgt, what do u expect nama pun netbook. so of course nak rembat pink, pink is my fav kan so yeah. klu beli yg besar tu pun same je beratnya dan this one is quite affordable untuk student dan external hard disk mmg diperlukan utk simpan movies gamba syok sendiri sampai beribu semua tu. so yeah. this is it guys. lgpun, my bro in law pakai ni tp kale hitam. so papehal boleh refer one of my family member je !

new budget
1399 (lappy) + external (170) + suruh install powerpoint microsoft segala (+- 100) =  +-1669 ( nice )


watch this !


cool kan part yg dia lambai tangan kt screen then gambar tuka sendiri ! heheh
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !