✰ RedGlow Academy @ Shah Alam ✰
written on Saturday, June 2, 2012 @4:53 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

Hello hai Assalamualaikum :)

ok so today, i got the chance to model again, after a very long time of not doing these thingy anymore. at 9.30 am on 2nd of June, i arrived at seksyen 9 Shah Alam, berjiran dengan plaza masalam kt sini. nampak banner 'red glow' kt bawah tu? ha kan, disitulah lokasi modeling saya ! gerak dari rumah pkul 8.40, bangun tidur pkul 7.30 am. nampak tk excited kt situ? 



ini ialah dalam studio, even tmpat ni kecil tp cukup untuk semua jenis baju yg digantung kt sini dengan bilik bilik untuk buat facial dan makeup. 


introducing, kak Sya Salleh , she's a model and she's very pretty ! dia yang makeup kan saya, sangat cantik. thanks kak sya ! kak sya ni jugak yg pilih saya sebagai insan bertuah mse dipilih untuk jd model dia kali ni. so, inilah hasilnya !












ini pula ialah antara student yang belajar makeup kat sana, adik dia pun ada sana, adik dia yg banyak amik gambar saya jd tengah tunggu dia add bbm saya untuk hantar gambar. semoga dia jadi mak andam yg hebat satu hari nnt ok! :D



➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !