✰ sedih kay ! ✰
written on Thursday, August 16, 2012 @10:16 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

Salam semua, hows your puasa and this upcoming raya's preparation? :)

so for this entry, saya nak cakap sikit pasal perangai sesetengah manusia zaman sekarang. am i doing a bad thing here? okay as you all know, lately saya agak ligat photoshoot sana sini , but hey, ia tidak menggangu masa study saya sikit pun. saya buat hujung minggu dan malam yang esok kelas petang dan dah pastikan takde extra kerja yang belum siap ! somebody commented on a photo of mine saying that, ni makeup tebal sgt, awak tak lawa langsung macam ni, ni gambar tak senonoh, kau takde kerja lain ke and blerghhh semua benda pun lah yang nak cakap. okay fine nak ckp mcm mcm tapi cakap elok elok boleh kan? tak perlu thru status, private message and mana mana lagi ruang corong yang membolehkan anda berkomunikasi dengan saya secara terang terangan, perli atau private. the key is just that, be polite !

lately my lect ada cakap yg Malaysia ni rakyatnya banyak takde adab , kurang budi bahasa dan byk lagi perkara negatif, org dah mula buat kajian dan terbukti Malaysia paling last ranking ! ini memalukan, dan sangat malu dan malu dan malu kay, not funny. mmg bangga jadi rakyat Malaysia in certain things, tapi? heihhhhhhhhh leceh
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !