✰ dolls ✰
written on Friday, October 26, 2012 @12:28 AM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

Assalamualaikum semua orang

i am so sorry, kalau boleh i would like to create a huge handmade card (kalau boleh la) to apologize dekat semua followers since last time i updated this blog was during Raya 2012, haha some people just dont get it that so sudden i have lost the interest in typing things and letting people know every single detail of my life.
so to begin my story, me and KF, we made it to our first 'official' anniversary. without counting the trial months which is three months (that long? not really, some girls made the boyfies waited years so be thankful!) so yeah, exactly, it has been , urm a year, 6 days, 0 hours and 6 minutes since our official date, isnt it interesting?
so to make the story short (not that short sbb banyak benda nak cerita actually) so lepas saja cuti sem bermula dengan jayanya saya dan roommate dan pakwe mula planning untuk ke Genting saja suka ria at the same time boleh celebrate anniversary and birthday pakwe, oh did i forget to mention that Kf's birthdate is the same as our anniversary? means that he became my boyfriend on his birthday, what a gift huh? LOL.
so yeah, back to our main track, we went to Genting with ok nak jugak kan mention nama korang? hah ambik
NUR IZATI ZAKARIA
NURUL ATIKAH ASYILAH AHMAD
MOHAMED FAKRULLAH BAHADUN
adik fakrul and i dont even know her name, snobbish me
and beloved KHAIROL FADZLI FADZIL
nak gambar? why dont you just click HERE to review our photos yang semua comel lote belaka nak mampuih, since dah malas update blog, sekarang pun dah malas nak letak gamba shyiok sendiri dengan pakwe sbb nanti ada orang tuuuu tuuuuuu and tuuuu 'jealousy is killing me' semua boleh sebut dengan nada yang paling gediks you could imagine HAHA
ok guys stop it be serious, lepas pergi genting on saturday, ha lupa nak cakap, these peeps were staying at my house for couple of fun nights, except Fakrul since rumah dia cuma dekat sentul, maklumlah Mat Sentul, opsie sory pakcik kehkehkeh iaitu translation untuk senyuman gigi keluar depan dua batang
on Sunday, kami semua pun menjelajah, naik kerete baru saya dengan driver yang tidak berapa nak cekap lagi dan langsung tak tahu jalan, mujurlah ada Mat Sentul tadi yang menjadi penunjuk arah, ohmai dia adalah nyawa saya di hujung kuku ketika itu, thank God! subhanallah :p
so kami main ice skating! isnt it fun enough? nope, not yet and not really sbb kaki dah rasa mcm leper ala ala flip flop macam kaki penguin, leperrrrrrrrrrrrrrrrrrr sebab kasut skate tu kan mmg kene ketat klu longgar and ikat longgar tak boleh la nak meluncur macam gadis seksi cina yang meluncur kesana kemari dengan muka yang begitu bangga, k aku jealous, sungguh ini bukan gurauan
oh yeah, lupa lagi nak cerita, our first night we spend dekat Suite Kg Seri Delima ni, suite ke? oh yes. malam pertama mereka di rumah saya, saya dan keluarga saya terutama mummy bertungkus lumus plan planning planner untuk menyambut birthday pakwe, yep, so malam tu, yang turut hadir meniup cake disampung hembusan air liur ialah ryan, mak bapak dia, ayah emak, ira, zati kecik dan birthday boy si pakwe. isnt it sweet enough sbb the first time ever pakwe tiup lilin cake besar makan ramai2 is with me and my family, MY FAMILY. :') *hugsssss*
jangan ingat sambut birthday dekat rumah awak selamat, HAHA sbb dekat meja makan pun saya telah menyapu bedak kanak kanak yang tidak digunakan di seluruh muka, baju seluar dan rambut beliau, HA HA HA this is nais
ending our vacation, sgt menyedihkan sbb lepas main ice skating tu saya straight hantar pakwe balik rumah dia dekat Subang, yeah the moment bila dah nak sampai rumah pakwe i was like dammnnnnnnnnn damnnn it damn ittttttttttttttttttttttttttttt shitzzzzzzzzzz mcm mana nak masuk rumah, do i look good, is my tudung looks ok? dah la masa tu hujan lebat cats and dogs yaw, mmg nak terkencing dibuatnya bila first time sampai rumah pakwe, however actually semua berjalan lancar, we entered his house, rumah dia tak lah besar dan tak kecik, sungguh average dan banyak kucing! hehe i like. mama dia begitu friendly lemah lembut and baik but ayah dia mcm scary, yela pakcik polis dan orang melaka pulak, so you guys jgn kecil hati dan mudah terasa lah dgn org melaka ni, faham faham lah ogheeeeee, so everything went pretty well, mak dia siap bagi buah mangga mcm seplastik besa dan suruh kirim salam orang rumah, ha amik, baru setahun dah siap suruh kirim salam orang rumah, the bond, you see, this is the reason for me to hold on and stay because we are getting serious, Alhamdulillah and insyaAllah it will last forever. and one more thing, that was the first time untuk saya datang ke rumah boyfriend, selama saya ada banyak ex ni mmg tak pernah bercakap, on call, apatah lagi jumpa depan2 dgn family boyfriend saya, so im hoping that this one is REAL.
so overall, my break started with a good and sad part, i am continuing the rest of my break dengan pengisian masa lapang iaitu photoshoot di sana sini ! yep baby, ini telah menjadi hobi baru ku, sbb posing in front of camera really builds my confidence, boosting my confidence level and i can meet a whole bunch of photographers all over malaysia and melaka, bunch of MUA (makeup artist) yang makeup sumpah lawa, maybe bila time saya kawen nanti boleh dapat sponsor makeup dan photog mungkin? or maybe paling busyuk pun dapat less 70% HA HA HA.

kbye

ps / SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA, ME LOVE YOU OLLZ

➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !