✰ Festival Pengantin Malaysia 2013 ✰
written on Wednesday, November 7, 2012 @7:28 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

Assalamualaikum and good evening semua orangs

okay so harini bangun pagi check tablet wah wah wah seghonok sekejap, mujurlah Ryan yang kejut saya bangun klu tak takdela gembira awal skit hari ini. haha Alhamdulillah owner butik Asylla Collections (boleh search dkt facebook) invite saya untuk jadi model for her collections sabtu ni 10hb, event opening ceremony ni akan berlangsung di wangsa maju, seksyen 15 tak silap saya, and semua org pun boleh dtg tgk mini fashion show ni and better inform dlu owner before dtg :) klu korang dh tgk dkt facebook koleksi baju kurung moden, dress semua tu mmg cantik sgt sgt, butik ni pun mmg dah famous since keluar majalah NST and pernah disiarkan dkt rancangan Safiyya Tv9 :)

kemudian, semalam saya telah drive ke UiTM Shah Alam utk studio shoot dengan student degree dkt sana, punyalah susah nak cari fakulti, best jgk pergi sana sbb saje nak tgk uitm shah alam secara nyata, selama ni mmg la penah masuk uitm besa ni sbb kakak2 saya pun mmg belajar sini tapi mase tu kecik lagi and xkesah langsung xde terasa nak sambung uitm mana2 pun, dah besar gedabak ni kan rasanya mmg x nak ada choice lain selain sambung degree di uitm shah alam ni, haha. hasil nye? nnt dah dpt gambar saya upload.




ini ialah MUA for the day : Benon Mahayuddin

ok kemudian pada hari yg sama my mummy suruh saya bawak KF sekali ikut photoshoot since saya berurusan dengan orang yg tak kenal kan, disamping itu of course saya bawa sekali INTAN saya, dia ni mmg best dan ready je teman saya photoshoot bila bila :) so saya pun baik hati pergi pickup KF saya dan juga hantar dia balik, in return, family dia semalam treated us very well dengan foods and drinks yg served kepada kami, ya Allah syukur sgt sbb kami pun mmg saaaaangat lapar since berjam x makan sehari dan byk spent time dalam krete sahaja. mama dia mmg saaaangat baik mmg tak penat bagi kami makan, ayah KF pulak pun harini mcm extra friendly, siap decorate otak otak atas pinggan bagi kami makan, haha and baik hati tunjukkan jalan yg senang utk pulang ke rumah, ini kali ke3 saya datang ke rumah KF dan jumpa his family, 

okay so haritu kan ada beberapa photoshoot di Taman Tasik Perdana kan, photographers ni pula mmg sedang cari talent utk shoot, so ini lah beberapa hasil yang sangat memuaskan hati saya, Alhamdulillah








saya suka saya suka ! gambar gambar ini juga lah yg telah introduce kan saya kepada butik Asylla Collections tadi, :) 

one more thing, insyaAllah saya akan join Festival Pengantin Malaysia 2013 di Shah Alam on 5th January 2013. yeay masa tu saya dah officially 19thn, akhirnya ! hehe. Alhamdulillah lagi sebab saya dah ada yang ingin sponsor baju nikah untuk event tu nanti :) makeup artist untuk event tu juga ialah makeup artist yang agak terkenal dlm kalangan MUAs sekalian, nama gelaran yang dipanggil ialah Mami . nama fb dia : Rozima Ramli Kamaruddin :) Mami PM saya haritu di FB ckp, ' anda sangat berbakat dan ada rupa, mami nak bersatu dengan cah dlm event ni ' haa tup tup saya sudah di cop untuk menjadi talent nikah utk event tu, hehe, alhamdulillah, 

okay tq :)

➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !