✰ lovebirds ✰
written on Friday, November 2, 2012 @6:23 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

Assalamualaikum :)

okay so 2 days ago (sory lambat update ye kanda) we went out, so his house actually are about half an hour from mine, ikut MRR2 tu and exit dkt sungai buloh, its not that far actually bila dah tahu jalan, so we went out pergi Midvalley sebab someone dah kempunan Carls Jr,


tadaaaa, my future roommate, insyaAllah




so yeah , sampai midvalley dah pukul 12 mcm tu mmg lunch hour midvalley sesak and cari parking smpai lenguh kaki main break, nasib baik auto tupun masih merungut, lepas dah makan kami terus gerak ke brem mall area rumah sy untuk tengok wayang, we watched urm, resident evil, cerita tu pelik so takpayah tgk, tp its up to you klu ada yang minat cerita pelik pelik ni. :/ so habis wayang pukul 4, kami gerak ke jusco kepong saje nk usha tako dan sushi, tp alangkah malang nasib kami sbb rupenye tako tao mmg dah takda kt jusco? what? thats a big mistake there JJ, semua jj mesti kene ada tako, i dont know why tapi MISTI, you hear me/ helloooo, so yeah, lepas dah frust kami cuma makan ayam roasted jusco dan sushi dkt foodcourt situ je, sob sobsssss i hate you jusco kepong, 

tapi sebab ada pakwe, everything wrong turns out right, hehehe lovey dovey sgt kan k menyampah shh

so this ahad he's planning to teman me for a photoshoot dkt taman klcc, dia nak bawak sekali adik adik dia yg comels tu sbb mereka mcm bosan di rumah dan suka mengekor, so come along dear mari kita berkampung di klcc ahad ni, see ya ! :)

xx
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !