✰ tagged ✰
written on Friday, November 4, 2011 @2:24 AM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

okay , cik feyra telah tag saya lagi , hehe


11 things you have to know about me?

okay boleh rujuk sini hehehe


#malas nak type sebenarnya

okay jum sahut cabaran miss fey kita

1 - upload gmba yang korang rasa paling comel ?


saya rasa saya comel dalam gmba ni , amekkkkkkkkkkkkk

2 - gambar org yang korang sayang?


mummy daddy


the hotties


boyprenggggg

3 - binatang peliharaan ? arwah dah :( sobsob


4 - kawan baik saya ? khabibah bt munir


5 - bende yang korang nak? semestinyaaaaaaaaaaaa.....


ya , saya mata duitan bukan mata syaitan 
ekekkekeke

6 - gamba crush korang ? 


i am awkwardly having a secret crush on justin bieber

7 - tempat nak pergi masa honeymoon ?


IRELAND , 
dalam crite ps i love you , ireland nampak sgt lawa dan sejuk

8 - gamba bende kesayangan ?


baju dan gelang boyprengg saya bagi
*winkwink*

9 - siapa yang korang sanjungi ?


daddy ! i love you !

10 - gamba lappy ?


kantoi gambar macam pre-wed 
hahah

okay 11 soalan yang kte nk korang jawab
senang je , just jawab guna satu perkataan yang terus terlintas kt kepala korang bila korang baca soalan ni. egt !
satu perkataan ! 

1 - describe cah hashim 

2 - describe diri sendiri

3 - ada musuh tak

4 - klu ada org cakap kau lebihkan boyfren drpd kawan 
a - korang abaikan ape org tu ckp
b - try lebihkan masa dengan kawan drpd bf
c - cakap elok2 dgn kawan bagi faham
d - ckp ngn bf , kte break forawhile

5 - pernah tipu dlm exam seumur hidup - tgk notes

6 - pilih satu ; justinbieber or lady gaga

7 - pilih satu ; baju or handbag

8 - green or pink or both

9 - hobby 

10 - klu kawan korang merendahkan korg , tak kire dari segi apa
a - rendahkan dia balik
b - tampar muke die
c - kutuk dia kt orang lain
d - face to face cakap tak puas hati
e - lantak kau lah nk cakap ape

11 - kalau bf korang ckp ' syg , you ni gemuk lah '
a - kentut kat muka dia
b - pergi exercise
c - tinggalkan dia cari org lain
d - diam dan buat tak denga


org yg kite tag 

attn :
(okay klu yg malas sgt tu , jawab jelah , takyah nk describe 11 bnd pasal diri sendiri la blabla , dah byk sgt kene tag tag ni. malas plak. heheheh)
(okay org yg kte tag sblum ni mcm tak aktif , terutama blogger yang di tag , jadi terbuka juga kepada pengikut setia blog kita dan rasa mcm nak langgar peraturan , so nak TAG BACK ! hahah)

perhatian dibuat untuk dilanggar , bukankah secara zahirnya begitu ? hehehe

2 - nur farrisya fadzil 
4 - nur diyana
7 - manes
8 - emi
9 - izati
10 - syuhada
12 - anis nabila ariffin
13 - kepada sesiapa je lah yg rajin nak jawab













➾ 1 thoughts || dear stalkers ,shout here !